fbpx

Суха пелетна камина LAFAT SIMPLE 10 kW

2185.00лв.

Суха пелетна камина за директно отопление на жилища (без водна риза!)

  • Мощност: 10кВ
  • Отопляема площ: 50 м2
  • Капацитет на резервоара: 15кг.
  • Разход на гориво: ~ 1.3кг/час
  • Тегло: 90кг.
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 546.00 лв.

Описание

АВТОМАТИЧНО ПЪЛНЕНЕ НА ПЕЛЕТИ

Печката с горещ въздух е напълно автоматична, което означава, че транспортира пелетите от резервоара и независимо стартира и спира нагряването . Всичко, което трябва да направите, е да се уверите, че резервоарът не е празен.

ПЪЛЕН ЦИФРОВ КОНТРОЛ

Камината се управлява от най-съвременното автоматично управление, което осигурява едновременен комфорт и качество за максимално използване.

ЛЕСЕН МОНТАЖ

Свързването на камината с печката с горещ въздух е лесно. Необходимият монтаж е стандартен, а камината се свързва със съществуващия комин. След това всичко, което трябва да направите, е да свържете източника на захранване с кабела, доставен с камината, да го стартирате и да изберете параметрите, които да работят по желание.

Чрез автоматично превключване през пет различни режима на работа, камината може да задоволи необходимостта от увеличаване или намаляване на желаната топлинна енергия. След достигане на желаната температура, отчетена директно от стаята, в която е разположена камината, камината намалява (модулира) работата до пълно изгасване. Повторно се запалва след като стайната температура падне под зададената температура.

Самостоятелните печки за пелети от простата серия са предназначени само за дървени пелети и не трябва да се използват други енергийни продукти. Разполага с автоматична система за почистване с вентилатор в камината. По време на работа уредът с вграден топлообменник произвежда топлина, която след това се вкарва в помещението от вградения външен вентилатор.

tbi bank loading
моля изчакайте