Български пелетни камини с водна риза BURNiT

Предлагаме Български пелетни камини марки Бурнит директно от производителя.

BURNiT предлага широка гама от пелетни камини. Моделите във всяка от сериите – VISION, CONCEPT, CALOR, ADVANT, TREND и AMBIENT – осигуряват комфортно, сигурно и ефективно отопление за жилищни помещения, офиси, ресторанти или лоби на хотели. Предоставяме пуск за избраната от Вас камина.

Защо да изберем пелетни камини BURNiT?

Нашите пелетни камини са компактни, лесни за инсталиране и експлоатация. Елегантният дизайн и топлината на живия огън на камината добавят стойност и уют във всяко помещение. Горивните камери на камините са защитени с водна риза с голяма площ, която допринася за по-голяма ефективност при отоплението. Моделите имат допълнително незаменимо удобство – не е необходимо отделно помещение, в което да бъде инсталирана избраната от Вас пелетна камина. Моделите ADVANT B2 са оборудвани с топлоизолирана плътна врата и могат да бъдат инсталирани на предпазен от замръзване балкон или мазе. Позволете си да усетите топлината, удобството и лукса на най-подходящата за Вас пелетна камина.

 

Подарък по избор при закупуване на Пелетна Камина или Пелетен Котел




Към всяка поръчка на Пелетна Камина или Пелетен Котел получавате по ваш ибор 5 литра Бйо Пропилен-Гликол концентрат издържа до -70 градуса (на стойност 100лв) или Прахосмукачка за пепел (на стойност 70лв).

За да получите бонуса си моля добавете отбележете го в коментара на поръчката си или ни кажете когато ви се обадим по телефона да потвърдите поръчката.

 

Свържете с наш консултант