fbpx

Комплект комин за пелетна камина, Инокс AISI 304

Original price was: 300.00лв..Current price is: 199.00лв..

Подходящ за пелетни камини с диаметър на комина 80mm. Включва всичко необходимо за да свържете комина на пелетна камина или пелетен котел:
Прав димоотвод с дължина 1m – 2бр
Прав димоотвод с дължина 0,5m – 1бр
90° Тройник с тапа – 1бр
90° Коляно – 1бр
Муфа – 1бр (в случай че някоя от тръбите трябва да бъде скъсена)
Розетка – 1бр
Розетка увеличител от 80 до 130mm – 1бр

Иноксовите димоотводи помагат за постигане на равномерен горивен процес и отвеждане на димните газове. Намаляват консумацията на гориво и свалят до минимум конденза. В експлоатационни условия издържат на нормални електрически, топлинни и механични натоварвания, както и на атмосферни и химически въздействия.

Произведено от неръждаема стомана AISI 304 BA с дебелина 0,4mm което го прави силно издръжливо на корозия и високи температури.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 50.00 лв.

Описание

Употреба

Димоотводите с челна заварка са произведени в съответствие с Европейски и международни стандарти и се използват за отвеждане на димни газове, химически и оксидиращи газове от котли и камини работещи с нафта, газ, твърдо гориво и биомаса.

Свързване

Поставете женската част отгоре, следвайки потока на газовете, както сочи стрелката на стикера. Започвайки от основата на комина, след като предварително монтирате скобите, използвайте чук с гумен накрайник и почуквайте леко с него за да заключите елемента към предходния. След това поставяте следващия елемент и повтаряте. Препоръчва се поставянето на триъгълна база в основата на комина точно над тройника с кондензен капак, след това използвайте скоба на всеки 2 метра.

tbi bank loading
моля изчакайте