fbpx

Alfa Plam COMMO COMPACT 15

Original price was: 4900.00лв..Current price is: 3600.00лв..

Подходящ за отопление на средно големи и големи площи до 350 кв.м. Размерите и дизайна му позволяват да се монтира както в отделни котелни помещения ,така и на етажно пространство. Чрез прилагането на най-съвременни технологични решения е създадена възможност за максимален комфорт при употреба.

Както и на по-малкият вариант от серията, всички необходими компоненти за правилното му функциониране са вградени в корпус на продукта ,което изключва необходимостта от излишни фитинги и връзки при присъединяването му към отоплителната инсталация.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 112.51 лв.
купи на изплащане
12 x 338.67 лв.
Категория:

Описание

Пелетен котел от серията COMMO COMPACT със значително увеличена топлинна мощност 32 kw,
– Топлоизолацията на вратата чрез четворна вермикулитна плоча, както и допълнителната топлоизолация на самия котел от минерална вата намалява топлинната емисия в помещението и увеличава коефициента на икономия на гориво.
– Горивна камера изработена от специална чугунена отливка самият котел е изработен от най-висок клас високо-температурна котелна стомана гарантираща дългогодишна експлоатация без промяна на първоначалните си свойства.
– Способността на котела да работи на 5 нива на мощност.
– Компонентите, необходими за работата на отоплителната система,като помпа ,разширителен съд ,автоматичен обезвъздушител и предпазен клапан за високо хидро налягане, са инсталирани фабрично вкорпуса на продукта.
– Вградените предпазни термостати предотвратяват прегряване на водата в котела и последващи аварии.
– Системите за почистване чрез вградени търболатори в димогарните тръби допълнително улесняват поддръжката на котела и осигуряват надеждна работа и повишена ефективност посредством завихряне на температурно нагнетените димни газове при изходящият им път като спомагат температурата да бъде по ефекасно усвоена от водната риза на котела без да се загуби в атмосферата.
НОВО:
– Вграден дебитомер за контрол на входящият въздух чрез втори вентилатор монтиран на входящият въздушен поток ,регулиращ се автоматично от контролера.
– Автоматично почистване на котела
– *** За да се регулира работата на котела при необходимата температура в помещението, инсталирането на стаен термостат е задължително

Допълнителна информация

водна риза

да

гориво

пелети

марка

Alfa Plam

мощност

32

мощност риза

32

tbi bank loading
моля изчакайте