fbpx

Alfa Plam COMMO 21KW

Original price was: 4800.00лв..Current price is: 3600.00лв..

Пелетна камина Commo 21 kw – с максимална мощност за едно или няколко етажни жилищни пространства. Изключителното качество и дизайн на камината я определят като най-разумното решение за пелетно греене.Тиха и Екологично съвместима в хармония с жилищната среда.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 112.51 лв.
купи на изплащане
12 x 338.67 лв.

Описание

Пелетна камина с максимална мощност за едно или няколко етажни жилищни пространства. Изключителното качество и дизайн на камината я определят като най-разумното решение за пелетно греене. Тиха и Екологично съвместима в хармония с жилищната среда. Предлага се в няколко цвята.Многобройните доволни клиенти както и множеството отличия при международни изложения потвърждават качеството и надеждността й. Високата степен на автоматизация и автономна работа осигуряват максимален комфорт при употреба.

Предимства:

Компонентите ,Необходими за правилното функциониране на отоплителната система са фабрично инсталирани в корпуса на продукта.
Вградените предпазни термостати напълно предотвратяват възможността от прегряване на водата и възникване на аварии.
Системите за почистване допълнително улесняват поддръжката на камината и осигуряват надеждна и оптимална работа.
Седмично програмиране на работата на камината с 5 нива на мощност създават максимален комфорт и ефективностДопълнителна информация

водна риза

да

гориво

пелети

марка

Alfa Plam

мощност

18+3

мощност риза

18

tbi bank loading
моля изчакайте