fbpx

Котел на твърдо гориво LAFAT 70kW

Original price was: 4800.00лв..Current price is: 3800.00лв..

Стоманените котли на твърдо гориво LAFAT са предназначени за отопление на жилищни и търговски сгради, както и на големи производствени сгради, като основен или алтернативен източник на топлина. Те са основно предназначени за работа на твърдо гориво, но също така и за работа на мазут и пелети (чрез добавяне на горелки и автоматика), при температурен режим 90/60°C. Горивните и ковективни части на котела са изработени от висококачествена стомана с дебелина 5 мм и са комбинирани с модерна технология за рязане и заваряване, което осигурява висока надеждност и дълъг живот на котела. Пожарната врата е достатъчно голяма, за да позволи изгарянето на големи късове гориво. Котелът е много добре изолиран със стъклена вата и облечен със специална ламарина за лесен и практичен монтаж. Монтажът и пускането в експлоатация на котела са лесни и връзките са стандартни. Тестът на всеки котел за течове е двоен и се извършва със специални устройства.

Котелът LAFAT отговаря на всички европейски стандарти и производствени стандарти за котли за централно отопление.

Допълнителна опция към комплекта на котела за твърдо гориво е вентилатор, който значително подобрява ефективността на горенето и котела.

Комбинираните котли на твърдо гориво от ново поколение имат допълнителна термична защита, която защитава и удължава живота на котела.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 118.76 лв.
купи на изплащане
12 x 357.49 лв.

Описание

Комбинираните котли на твърдо гориво от ново поколение имат допълнителна термична защита, която защитава и удължава живота на котела.

  • Мощност Въглища: 70кВ
  • Водно съдържание на бойкера: 175л.
  • Тегло: 385кг.
tbi bank loading
моля изчакайте